Till senaste kommentaren

Varför läggs inte xp från supply drops till?

Min fråga handlar om varför när jag öppnar supply drops så läggs inte den xp till mitt konto. Jag har öppnat två items som ger 100 xp var men varken den första eller har lagts till.
Jakub Pakos

Kommentarer

 • Hej,

  Ibland kan det ta 24h innan det registreras. Skulle det fortfarande inte synas efter det så får du gärna ta kontakt med vår support så löser dem det!
  Kontakta oss här
  Liisa
 • Så, ingenting har förändrats. Hur kontaktar jag webhallen support?
  Jakub Pakos
 • Liisa
 • Hej, ser att 2 år EFTER alla inlägg uppe har inget gjorts åt systemet med XP och just nu saknar jag sisådär 20 000 poäng som snurrat i eter i en vecka nu.
  Sedan har jag en fråga om en del användare som på ett skumt sätt kan "hypa" och kommentera exakt samma "köpta" produkter FLERA gånger.
  En sådan användare som verkligen sticker ut är "No Face"....Han/hon verkar också ha köpt mer lr mindre varenda produkt Webhallen marknadsför..Ser onekligen som FUSK och har varit så i flera år....
  Finns det planer på att göra något åt dessa problem och kommer det ske innan 2030 ?
  Redzo
 • Hej Redzo!

  Det var märkligt då jag kan se att all XP bör ha tilldelats dig.
  Om du anser att det är några poäng som saknas får du jättegärna ta kontakt med vår support som min kollega hänvisade till i föregående inlägg.

  Angående användaren "No-Face" så är detta benämningen för alla våra kunder som har valt att ej offentliggöra sina medlemsuppgifter på hemsidan. Istället för att sin avatar och användarnamn visas så får man istället ett litet "spöke" som avatar och användarnamnet "No-Face" när man lämnar en recension/hype:ar en produkt.
  Det är alltså inte en och samma person som lämnar dessa recensioner/kommentarer.

  Ha en fortsatt trevlig dag!
  Filip
 • Hej Filip..Gissa vad, igen ?
  Jag ger dig tre vilda chansgissnigar varför jag kontaktar er IGEN här i just denna tråd ?
  Redzo
 • Hej Redzo,

  Filip har semester 😀 Men kan göra en killgissning! Gäller det XP systemet och avsaknaden av poäng så får du gärna kontakta vår support så lägger dem in det manuellt.   Liisa
 • Kan säga att det är flera med samma problem, minst 3 veckor som det inte har lagts till nu 😬 Och det är bara sen jag började lägga märke till det.
  Stefan
 • Poängen efter black week har inte uppdaterats.. handlade för drygt 3k och skulle fått nånstans 12000 poäng för quad xp samt så hade jag en dubbel xp aå ytterligare några tusen poäng skulle kommit in.. Eller är det försenat för alla efter black week?
  Lerfel1t
 • Under black week kan det ta lite längre tid innan systemet registrerar poängen.
  Men du kan kontakta vår kundtjänst så lägger vi in det manuellt.

  Kontakta oss här
  Liisa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.