Lite feedback ang erat utbud.

Sist jag köpte en komplett dator i delar från er så hade ni det mesta när det gäller PC delar. Man kunde räkna med att hitta allt hos er.
Denna gången så hittar jag betydligt färre delar, tex erat DDR5 utbud är snålt, PSU utbudet runt 1200W är värdelöst.
Söker man på 12VHPWR så är det tomt, trots flera tillverkare som släppt sin egen kabelversion redan samt era konkurrenter säljer dom.
En så pass viktig kabel med tanke på säkerheten hade varit en självklarhet att man kunde få tag på hos er för 5 år sen.

Andra exempel är Multibrackets produkter är borta, ersatt av iiglo, ingen erfarenhet men poängen handlar om utbud, vilket är sämre hos er nu idag.

Alltid gillat att handla på webhallen men någonting har förändrats och jag är nästan tvungen att för enkelhetens skull välja en annan återförsäljare i framtiden.
Priserna är inte heller alltid top 3 längre.

Skriver denna feedback i hopp om att någon beslutsfattare reagerar, när jag talat med bekanta så säger dom precis samma sak.
Hur ska man beskriva det, förut om man behövde hitta en speciell datorkomponent så gick man tex inte till elgiganten utan det var ju självklart att man går till er.
Idag så är ni på gränsen till att vara den butik man slösar sin tid på att försöka hitta specifika delar och att det finns andra bättre alternativ.

Jag hoppas verkligen att detta är något tillfälligt.
Orolig Kund

Kommentarer

  • Hej,

    Tack för ditt meddelande.
    Tyvärr var vårt stora sortiment inte hållbart då mycket inte såldes och bara tog yta de mer populära produkterna behövde.

    Otroligt tråkigt tycker såklart vi också!
    Liisa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.