Felsökning/Reparation PC

Hej,

Har en webhallen config dator som lagt av och vill inte starta. Köpte den i februari i år så det är garantitid kvar på den. Kan man lämna in datorn för felsökning och reparation direkt i någon av butikerna?

/Alex

Alex

Kommentarer

 • Hejsan Alex,

  Ja det går bra! Reparationen sker dock inte i butik utan kommer skickas vidare till någon av våra serviceverkstäder.
  Liisa
 • Jag har köpt komponenterna hos webhallen de senaste månaderna, till en dator som jag har PLOCKAT IHOP SJÄLV. Nu vill DEN inte starta; skärmen tänds inte! Detta handlar alltså INTE om någon garanti eller garantitid. MIN FRÅG ÄR om jag kan lämna in denna dator för felsökning och reparation direkt i butiken i NORDSTAN, Göteborg? Tillåts jag betala något FÖRSKOTT på felsökningen?
  James A L Hvidsteen
 • Hej James,

  Så länge alla komponenter är inköpta hos oss så kan vi ta in datorn på felsökning trots att det ej handlar om ett garantiärende.

  Notera dock att garantiärenden har alltid förtur i dessa fall och butikens/verkstadens resurser är något begränsade under denna period där många returer sker.
  Vi rekommenderar därför att man tar kontakt med en lokal datorverkstad istället för ärenden utanför garantin för snabbare hjälp.

  Ha en fortsatt trevlig dag!
  Filip

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.