BF achievements

Jag undrar hur beställningar som räknas in mot vissa achievements kopplade till specifika dagar fungerar. Detta verkar gälla "Can't remember to forget you", "I've come to bargain" och "Cyberpunk 2020" (samt till viss mån "There's a storm coming").

Om jag lägger en beställning som ska skickas till mig så räknas ju den till den dagen som jag lägger den. Men vad händer om jag en dag lägger en beställning att hämta ut i butik, och sedan hämtar ut den först några dagar senare? Räknas den, mot achievements, till den dagen som jag lade beställningen eller till den dagen jag hämtade ut den?

Exempel: jag lägger en beställning på Black Friday och hämtar ut den i butik på söndagen. Kommer jag då få "I've come to bargain"?
Om jag lägger en order på Black Monday och hämtar ut den på onsdagen, och lägger en annan order på Black Tuesday som jag hämtar ut på torsdagen - vilka dagar räknas in mot "Can't remember to forget you"? Måndag och tisdag, eller onsdag och torsdag?

Också, spelar det någon roll om jag betalar i förväg eller på plats i butik?
Axel

Kommentarer

 • Hejsan Axel,

  XPn är kopplat till datumet ordern är upplagd.
  Det spelar ingen roll hur du betalar 😀
  Liisa
 • Ok, tack. Har dock fått lite fler undringar.

  Jag lade en beställning i morse mellan 9-10 från kampanjen. Kommer den ordern att ge mig "The Darkest Hour" (Lagt en beställning första timmen på Black Week 2020), eller behöver jag lägga en ny beställning på måndag mellan kl 00-01?

  Blir lite fundersam då ni i ett Facebook-inlägg från i förrgår svarade att det som gäller för "Can't remember to forget you" är beställningar lagda 23-27 nov, vilket skulle innebära att Black Week egentligen räknas först från måndag. Dessutom antyder ju namnet "The Darkest Hour" att det inte ska vara fullt så ljust som det var vid 9-tiden i morse...
  Fast Black Week-kampanjen är ju igång nu, och jag lade beställningen under dess första timme, så hur ser ni på det?
  Axel
 • Hej, vi såg till att förtydliga på den här sidan under fliken medlemsinformation. Din beställning från imorse ska räknas in där. 😀

  https://www.webhallen.com/se/campaign/7679-Black-Week-2020-Information
  Filip
 • När trillar XP och achievements från BW in på medlemsprofilen..? Verkar gå trögt.
  gKat
 • När aktiveras dom  snart 2 veckor nu
  Tommy
 • De håller på att uppdatera det nu.
  Liisa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.